Nätdejting - Hem       
Dejtingtips       
Samarbeten       
Om oss       
dejting för nybörjare


Dejting för nybörjare


Att börja dejta på nätet är enkelt. Du skriver en kort text om dig själv, fyller i dina uppgifter – och är igång och kan träffa singlar direkt.

Men ibland är det lättare sagt än gjort att presentera sig själv. Följ våra råd nedan för att få hjälp på vägen!

Presentera dig själv

På alla dejtingsajter förväntas man skriva in en text om sig själv – en presentation eller profil kallas det.

Här har du några korta rader på dig att fånga uppmärksamheten hos den som läser. Din uppgift när du skriver presentationen är att väcka intresse hos de singlar som är inne och tittar på din sida.

5 råd för en bra presentation:

* Lyfta fram dina positiva egenskaper. Ingen är perfekt, men lyft fram dina styrkor och det du är stolt över.

* Beskriv vad du tycker om att göra och situationer du trivs i. Exempel: ”Med en kopp kaffe och ett färskt korsord på balkongen trivs jag som bäst.” ”Fläkt i håret och rytm i kroppen – jag älskar att vara ute och röra på mig i naturen, och på vintern är dans min stora passion”. ”Saltstänkta kläder är ett måste på sommaren – då är jag ute med båten nästan varje helg.”.

* Rada inte upp för många krav. Håll dig till några få inre egenskaper om du vill berätta vad som är viktigt för dig hos en partner. Exempelvis ”Jag trivs bäst med människor som kan visa känslor, är ärliga och lojala”..

* Skriv inte om tidigare relationer eller hjärtesorger. Är du skild kan du nämna det, men undvik snack om ditt ex. När du nätdejtar är det fokus på nya, spännande möten.

* Avsluta med en uppmaning om att den som läser ska höra av sig. Ställ gärna en fråga som gör det enkelt att svara – till exempel ”Vill du gå buggkurs med mig? Skriv en rad!” eller ”Gillar du också salt i håret på sommaren? Hör av dig!”, eller varför inte helt enkelt ”Tror du att vi skulle ha roligt ihop? Hör av dig så hittar vi på något!”.

Dejtingsajter - hitta din favorit!


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Match.com

Läs recension av match.com
nätdejting - knapp1

Shake my world

Läs recension av Shaker my world
nätdejting - knapp2

nätdejting - knapp3

nätdejting - knapp4

eDarling.se

Läs recension av eDarling.se
nätdejting - knapp5

nätdejting - knapp6

be2.se

Läs recension av be2.se
nätdejting - knapp7

nätdejting - knapp8